Biesbosch Challenge doet meer!

We kunnen met trots zeggen dat ons evenement groeit en meer bekendheid krijgt. We hebben al meer aanmeldingen dan vorig jaar dus voor ons een indicatie dat er interesse is voor ons mooi evenement.
Daarom doen we een stapje extra en gaan een steentje bijdragen om sport te promoten. Om te kunnen sporten heb je natuurlijk spieren nodig vooral als je meedoet aan onze challenge! Wat is dan mooier om aan ons evenement een goed doel te koppelen die zich hard maakt voor spieren? We hebben daarom gekozen ons evenement te koppelen aan Spieren voor Spieren!


Spieren voor Spieren is en heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat doen we door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties zoals de Biesbosch Challenge, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. We halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen


Wij durven de uitdaging aan jullie ook?

Team Biesbosch Challenge